Kledingadvies

Tamara Imagostyling diensten

Persoonlijk kledingadvies


Kleding advies is maatwerk. Afgestemd op jouw persoonlijkheid en figuur. Samen kijken we met welke kleding jij het beste tot je recht komt. De minpunten camoufleren wij en je pluspunten gaan we benadrukken. Ik leer je te focussen op het positieve.

Kleuranalyse
Je leert wat kleur kan doen en welke kleuren bij jou passen. De juiste kleuren laten je stralen en geven je een jonger en frissere look. Je ontvangt een uitgebreid verslag over jouw kleurentype.

Als je weet wat goed bij je past maak je makkelijker combinaties en heb je veel profijt met het kopen van kleding. Geen miskopen meer. Naast kleding kijken we ook naar make-up, kapsel en accessoires. 

Tamara Imagostyling kledingadvies

Metamorfose
Tijdens de metamorfose wordt een totaal pakket aangeboden van een kledingstyliste, haarstyliste en een visagiste. Hiermee zetten we een compleet nieuwe look neer. Het is een boost voor jezelf vertrouwen. De mooiste versie van jezelf.

Ben jij benieuwd of persoonlijk kledingadvies iets voor jou is, neem dan gelijk contact op met Tamara Imagostyling, via telefoonnummer: 06 – 215 980 98 of 
E-mail: info@tamara-imagostyling.nl

Ik neem je mee op reis om
samen je innerlijk naar je
uiterlijk te vertalen!

Tamara Koenders